Βιολογικοί καθαρισμοί χώρων

Η εταιρεία Πράσινη Σκούπα εξειδικεύεται  στον κατ΄οίκον οικολογικό βιολογικό καθαρισμό  αυτοκινήτων, χαλιών, μοκετών, στρωμάτων  και σαλονιών οικιών και επαγγελματικών χώρων. Αφαιρούμε δύσκολους λεκέδες όπως καφές, τσάι, κρασί, χυμοί, πίσσα, ούρα, περιττώματα, μαρκαδόροι, κερί, τσίχλα, μπογιά κλπ. Προσφέρουμε Απολύμανση, Αντιαλλεργική προστασία και πλήρη απομάκρυνση όλων των μυκητών και βακτηριδίων.

Εξασφαλίστε τη σωστή καθαριότητα και την άριστη απολύμανση σε κάθε κρυφό και φανερό σημείο με την λεπτομερή φροντίδα μίας άρτια οργανωμένης ομάδας. Προσφέρουμε ορατά αποτελέσματα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τι είναι ο βιολογικός καθαρισμός

Βιολογικός καθαρισμός, είναι ο βαθύς καθαρισμός στον οποίο χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο καθαριστικές ουσίες υποαλλεργικές, οι οποίες είναι βιοδιασπώμενες και απολύτως φιλικές προς το περιβάλλον.

Η όλη διαδικασία υλοποίησης και το αποτέλεσμα του βιολογικού καθαρισμού που γίνεται , είναι πλήρως ασφαλείς για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα . Ο βιολογικός καθαρισμός εξασφαλίζει την αφαίρεση των λεκέδων, εξαλείφει όλες τις δυσάρεστες οσμές προσφέροντας στο χώρο ευχάριστη αίσθηση και ασφαλή απολύμανση.

Πλεονεκτήματα βιολογικού καθαρισμού

Ο βιολογικός καθαρισμός των επιφανειών εξασφαλίζει πλεονεκτήματα όπως:

 • Προστασία από ακάρεα, σκόνη, καυσαέρια
 • Καθαρισμός σε βάθος αποφεύγοντας έτσι αλλεργίες
 • εξοικονόμηση υδάτινων πόρων
 • ασφαλής μέθοδος για παιδιά και κατοικίδια ζώα
 • πλήρης έλλειψη καταλοίπων από απορρυπαντικά, σαπούνια, χημικά κ.α. Δίνοντας έτσι άριστα αποτελέσματα και με μεγάλη διάρκεια.
  • Ανταγωνιστικές τιμές

   Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να κάνουμε έκπτωση στη ποιότητα των εργασιών μας.

  • Περιβάλλον

   Χρήση προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Τεχνικές που εξασφαλίζουν την εξοικονόμιση φυσικών πόρων.

  • Συνέπεια

   Σας παρέχουμε σαφές χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης των εργασιών,φροντίζοντας να τις ολοκληρώνουμε το ταχύτερο δυνατόν.